Single Cruisen

Alleen op cruise?

 

Overweegt u om alleen op cruise te gaan? Dit kan prima omdat u aan boord makkelijk in contact komt met andere reizigers en er veel activiteiten georganiseerd worden. Het is echter minder makkelijk om dit op een voordelige manier te doen. Wanneer u een hut voor alleengebruik wilt, betaalt u bij veel rederijen vaak een toeslag van 50-100%. Maar er zijn rederijen die juist wel rekening houden met singles en speciale eenpersoonshutten aanbieden, of single themacruises.

 

Norwegian Cruise Line biedt op haar nieuwste schepen Norwegian Epic, Breakaway, Getaway en Escape speciale studiohutten die geschikt zijn voor soloreizigers voor een normale prijs. Daarnaast is er een lounge met huiskamer gevoel waar de alleenreizenden elkaar kunnen ontmoeten. Holland America Line biedt op haar nieuwste schip de Koningsdam speciale eenpersoonshutten aan. Ook rederijen als Oceania heeft regelmatig aanbiedingen voor singles en Costa Cruises heeft veelal aanbiedingen met een redelijke singletoeslag van 30%.

 

Informeer tijdig naar de mogelijkheden en tarieven en laat u adviseren door onze medewerkers. Klik hier voor onze contactgegevens.