Nieuwsbrief actie

Maak kans op prachtige prijzen zoals een gratis cruise naar de Noorse Fjorden in een balkonhut op het nieuwe schip van Holland America Line de ms Nieuw Statendam!


 

Wat dient u hiervoor te doen:


 

Schrijf u vandaag nog in op de nieuwsbrief van Zeetours en blijf minimaal nieuwsbrief abonnee tot en met 28 februari 2018 a.s. Onder alle nieuwe inschrijvers op de Zeetours nieuwsbrief worden er 3 prijzen verloot. U kunt zich inschrijven op de nieuwsbrief onder de voorwaarden die hieronder vermeld staan.


 

 1. Hoofdprijs: Een 8-daagse cruise naar de Noorse Fjorden in een balkonhut voor 2 personen ter waarde van € 3.498,-

 2. 2de prijs: Overnachting voor 2 personen op de SS Rotterdam inclusief ontbijt.

 3. 3de prijs: Gratis diner voor 2 personen op de SS Rotterdam


 

Voorwaarden:
  • De actieperiode is van 3 januari 2018 tot en met 28 februari 2018.

  • U dient nieuwsbrief abonnee te blijven tot en met het einde van de actieperiode namelijk tot en met 28 februari 2018.

  • Alleen nieuw ingeschreven emailadressen in de actieperiode doen mee aan deze actie.

  • De hoofdprijs is een 8-daagse cruise naar de Noorse Fjorden in een balkonhut voor 2 personen ter waarde van € 3.498,-. Als dit bedrag niet toereikend is voor de balkonhut naar de Noorse Fjorden op de prijswinnaar gekozen datum dan zal de prijswinnaar het restant bijbetalen. Zeetours zal ook de reserveringskosten en de bijdrage van het calamiteitenfonds voor haar rekening nemen. De prijs is niet om te zetten in contanten.  Er is geen restitutie mogelijk van een eventueel overgebleven bedrag. Voor rekening van de prijswinnaar(s) komen de fooien, optionele excursies en entreegelden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, en toegang tot specialiteiten restaurants.

  • Datum van vertrek wordt in overleg met de winnaar besproken.

  • Medewerkers van Zeetours zijn uitgesloten voor deelname aan deze actie.

  • Met de winnaars wordt contact opgenomen in de week van 5 maart 2018. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.