Profiteer van extra veel voordeel bij Norwegian Cruise Line!

Vrijheid in optima forma, is wat het ‘freestyle’ concept van Norwegian Cruise Line inhoud en ‘Doen wat u wilt, wanneer u dat wilt’ is dan ook het motto van deze informele rederij. U bepaalt zelf met wie, waar en wanneer u dineert waarbij u de keuze heeft uit een zeer gevarieerd aanbod aan restaurants waar geen kledingvoorschriften gelden. Ook het entertainment is van hoog niveau en in combinatie met talrijke faciliteiten voor jong én oud krijgt verveling, aan boord van de gezellige schepen van Norwegian Cruise Line, geen kans. En wist u dat Norwegian Cruise Line een ‘Premium All-Inclusive’ rederij is? Onder andere een brede selectie van (non) alcoholische dranken, een selectie van speciale koffie tijdens de maaltijden, een fles water in de hut per persoon per dag én fooien zijn inbegrepen in uw cruiseprijs. Hierdoor weet u vooraf wat u kwijt bent aan uw cruisevakantie. Indien u voor een suite kiest zijn tevens een aantal specialiteiten restaurants, 250 minuten WIFI en een boordtegoed van $100 per suite inbegrepen. Meer waar voor uw geld dus!

 

Let op: op diverse afvaarten is het mogelijk om tijdelijk een zeer aantrekkelijk gereduceerd tarief te boeken in categorie IX, OX, BX of MX. Hierbij zijn uitsluitend fooien inbegrepen en is het verblijf aan boord in een garantiehut en op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner).

 

Ervaar de vrijheid van het freestyle cruisen zelf! Boeken wordt nu extra beloond, want op alle cruises van 5 nachten of langer ontvangt u tijdelijk een boordtegoed t.w.v. maximaal $500 per hut (garantiehutten zijn uitgesloten)! Daarnaast krijgt u op geselecteerde afvaarten van 9 nachten of langer nog meer gratis extra’s, zoals 120 belminuten, 250 minuten internet én $50 korting op een excursie per haven!

 

 

Klik hier voor het gehele Norwegian Cruise Line aanbod

SL-Norwegian-Cruise-Line-Norwegian-Bliss-Alaska
Cruise Alaska
Norwegian Bliss **** 10 dagen Alaska
Afvaart: 11 mei 2019Andere data
Bekijk deze cruise
SL-ES-Gran-Canaria
8.1
Cruise Marokko en Spanje
Norwegian Spirit ***+ 11 dagen Middellandse Zee
Afvaart: 13 december 2018Andere data
Bekijk deze cruise
SL-Norwegian-Cruise-Line-Norwegian-Epic-AquaPark-Slide
7.7
Cruise Westelijke Middellandse Zee
Norwegian Epic **** 8 dagen Middellandse Zee
Afvaart: 21 oktober 2018Andere data
Bekijk deze cruise