Algemene Voorwaarden Excursies

In samenwerking met Holland America Line bieden wij speciale Zeetours excursies aan. Op deze aangeboden excursies gelden de volgende voorwaarden:

Boeken
Wanneer u een excursie wilt boeken, dan kunt u deze via de website van Zeetours op moment van boeking selecteren. In het geval u telefonisch boekt, dan kunt u op dat moment uw keuze aan ons doorgeven. Ook na boeking is het tot 1 week voor vertrek mogelijk te reserveren. Dit kan per e-mail of telefonisch via Zeetours of via de website van de rederij: www.hollandamerica.com. U gaat naar al geboekt -> excursies -> accepteren  -> vul uw reserveringsnummer van de rederij en achternaam in -> vul personalize your experience in -> find booking. Volg verder de instructies op het scherm. Indien er geen Zeetours excursies getoond worden, vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Indien u via Zeetours boekt dan ontvangt u van ons een factuur in Euro’s en betaalt u aan ons.*
Indien u via de website van de Holland America Line boekt dan betaalt u met uw eigen creditcard in US Dollars.

Annulering
Zeetours heeft het recht om excursies te annuleren wanneer het minimum aantal deelnemers van 25 personen niet wordt gehaald. Wanneer een excursie niet doorgaat wegens onvoldoende deelnemers dan verneemt u dit uiterlijk 1 week voor vertrek. Indien mogelijk zal Holland America Line een alternatieve excursie aanbieden.

Indien u hiervan geen gebruik maakt, ontvangt u de betaalde kosten retour.

Wanneer een schip afwijkt van de oorspronkelijke tijden en/of vaarschema’s dan tracht de rederij de excursie hierop aan te passen. Mocht dat niet tijdig lukken, dan ontvangt u de betaalde excursie kosten in US Dollars op uw boordrekening retour.

Wilt u na boeking toch afzien van deelname aan de excursie, dat kan. Vanaf 2 weken voor vertrek berekenen we hiervoor 100% annuleringskosten.

Uitvoering
De excursies worden uitgevoerd door een lokale agent met een Engelstalige gids. Op afvaarten met een Zeetours reisbegeleiding zal hij/zij met 1 bus meereizen.
De volgorde van aangeboden bezienswaardigheden kan variëren.

Niet inbegrepen
Persoonlijke uitgaven, fooien, niet vermelde maaltijden, entree etc.

Aansprakelijkheid
De uitvoerende agent ter plaatse is verantwoordelijk voor de uitvoering van de excursie, inclusief vervoer van en naar de plaats waar de excursie plaatsvindt. Hij draagt er zorg voor dat u op tijd weer op het schip terug bent. Indien dit door welke oorzaak dan ook niet lukt, dan zal de agent dit voor u oplossen.

Inspanningsniveau
Bij onze excursies staat aangeven of, en in welke mate onze excursies geschikt zijn voor gebruikers van rolstoelen en over welke conditie u dient te beschikken.
– Inspanningsniveau 1: geschikt voor iedereen. Zeer lichte activiteit met korte loopafstanden, enkele traptreden is mogelijk.
– Inspanningsniveau 2: redelijke conditie vereist. Vereist doorlopend onregelmatige inspanning, met inbegrip van het lopen van middellange afstanden over oneven oppervlakten en/of trappen.
– Inspanningsniveau 3: goede conditie vereist. Vereist actieve deelname, u dient lange afstanden te lopen op oneffen en steile hellingen of trappen. U dient in staat te zijn om hieraan deel te nemen zonder ongemakken.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid om hiervan goede notie te nemen voordat u een excursie boekt.
Wij adviseren deel te nemen aan de excursie met een reisverzekering met ongevallen dekking.

Klachten / Problemen
Is het door omstandigheden niet mogelijk om deel te nemen aan de excursie door bijvoorbeeld ziekte, of heeft u een klacht over de uitvoering hiervan? Meldt dit dan direct aan boord bij onze reisbegeleiding of bij de receptiebalie. Vraag altijd naar een bewijs waarop staat dat u ter plekke melding heeft gemaakt van uw ongenoegen. Na terugkomst is het mogelijk om uw klacht schriftelijk bij Zeetours in te dienen.

*Tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele (koers)wijzigingen, tekst- of drukfouten voorbehouden.

Ma - Vr9:00 - 18:00

Zaterdag10:00 - 17:00

Zondag11:00 - 16:00

 

Wilt u langskomen? Graag, maak een afspraak!

Heeft u een vraag?

Onze medewerkers helpen u graag met uw vraag.

010 28 23 880